sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Takkeja ja kirpputoritavaroita



Kyllä on ollut viikolla kiirettä - en ole vielä ehtinyt edes valokuvatorstain haasteeseen mukaan. Perjantaina oli pikkujoulut, tosi kivaa - oli hyvää ruokaa ja juomaa, bilebändinä Lonestar ja muutenkin kivaa ohjelmaa. Kaiken lisäksi paikalla oli mukavia ihmisiä ja meitä oli melko paljon, reilut pari sataa. Kannatti käydä!

Eilinen meni vaatekaappien siivouksen parissa - on pakko saada kaappeihin tilaa. Olen kyllä aiheuttanut täällä kotona aika ennennäkemättömän kaaoksen... No, kaapit alkavat olla aika hienossa kunnossa, poistin kaikki väärän kokoiset ja muuten vaan käyttämättä jäävät tai hyvin vähällä käytöllä olevat vaatteet ja kengät. Ajattelin kokeilla josko ne menisivät kaupaksi kirppiksellä. Vielä täytyy vähän jatkaa tuota hommaa, että saisi kaikki kuntoon. Puuh... No, on kyllä kiva huomata, että nyt kamppeet mahtuvat kaappiin. Lisäksi ehdin eilen salille ja kaupungillekin katsomaan joulun avausta.

Kaupungilla etsiskelin itselleni sopivaa takkia, ja nuo kaksi ovat olleet vaihtoehtoina. Kolmas ja neljäskin on, mutta niistä en löytänyt kuvia... No, luultavasti päädyn tuohon alempaan vaihtoehtoon. Siinä on arkikäytön kannalta se mukava ominaisuus, että vuorissa on villapatiinin lisäksi thinsulatea. Pidentää olennaisesti käyttöaikaa tällä korkeudella. Tietysti noilla kahdella takilla on 60e hintaeroa - lienee kyllä myös laatueroa, kun toinen on lähtöhinnaltaan tuplasti kalliimpi kuin toinen... Kyllä se on vaikeaa tuo takin ostaminen!

3 kommenttia:

Sonya kirjoitti...

Kumman valitsit? Sulle on jotain blogissani =)

Josie kirjoitti...

Valitsin tuon alemman, se on lämpimämpi vaikka olikin kalliimpi... On tosi kaunis!

Täällä on lunta ;O)

Käynpäs katsomassa mitä sieltä löytyy!

Wiltteri kirjoitti...

Alempi on parempi! ;)

-wiltteri-