maanantai 24. marraskuuta 2008

Reissua ja talvisia maisemia


Kävin viikonloppuna kokouksessa Aulangolla. Sain nauttia kylpylän kuohuista ja vesijumpasta. Minä kun olen sellainen oikea vesipeto. Lisäksi oli todella kivaa näin naisihmisenä, että illallisille saa kerrankin laittautua oikein viimeisen päälle. Meillä Suomessa harrastetaan mielestäni liian vähän tuollaisia hienoja illallisia - vai kuinka usein te saatte käydä sellaisissa tilaisuuksissa, joissa nainen saa pukeutua pitkään pukuun eikä ole ylipukeutunut?

Lauantaina oli aivan mahtava talvipäivä - aurinkoista ja kaunista. Ehdin käväistä kaupungilla meikkiostoksilla ja nauttimassa raittiista ilmasta ennen palaverien alkua. Sunnuntai olikin sitten toisenlainen. Myrskyä oikein viimeisen päälle. Kotimatkaan menikin paljon aikaa, sillä autoillessa nopeudet olivat moottoritielläkin 40-70km/h. Eikä ohittelijoita pahemmin näkynyt. Kertonee kaiken eilisestä ajokelistä. 350km oli siis kohtuullinen savotta eilisillalle. Onneksi radiosta tuli dekkari-ilta ;O) Kokous saatiin kunnialla pidettyä ja hommat sitä myötä hanskaan, ymmärtääkseni kaikki pääsivät myös kotiin - kukin aikanaan.

2 kommenttia:

Wiltteri kirjoitti...

Kauniissa paikassa olet käynyt. Itsellä ei ole kokemusta kyseistä paikasta. Lauantai oli upea kuvauskeli mutta eilinen oli siisti sisäpäivä. Ilmankos sitä tuli julkaistua useampi otos omalla blogilla... ;)

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

;o)

Harmi, että ei ehtinyt enempää kuvailla. Suosittelen kyllä käymistä Hämeenlinnassa ja Aulangolla.