sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Renkaanvaihtoa




Talvi tulee, sille ei mitään voi. Autoilijalle se tarkoittaa joko renkaiden vaihdattamista rengasliikkeessä tai sitten pientä jumppatuokiota tunkin, renkaiden ja pulttien maailmassa. Minä päädyin tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon, kuten niin moni muukin täällä meidän talossa tänään. Sää suosi, aurinkokin pilkahteli. Eilen jo ihmettelin, että sateessako sitä täytyy renkaat vaihtaa - satoi vettä ja räntää ja oli kylmä. Onneksi tänään oli hyvä sää. Vajaa tunti tuossa puuhatessa meni. Ja tietysti sitten kaikki juttutuokiot naapureiden kanssa siihen päälle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...ja sit parisataa kilsaa ajoa ja pulttien kireyden tarkistus, turvallisia kilometrejä!

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

Jep. Näin se menee ;o) Parisataa kilometriä taitaa tällä viikolla tulla täyteen tiistain aikana... Työajoa tulee nimittäin tällä viikolla kohtuullisen paljon.

Maria kirjoitti...

Talla puolella Atlanttia mennaan ympari vuoden M+S-renkailla. Triviatietona: omistimme lumiketjut alle 30 tunnin ajan pari viikkoa sitten. Ala kysy.

Joo, seuraan blogia saannollisen epasaannollisesti, mutta ihan vain aina silloin talloin tulee pienia keskeytyksia, jotka estavat kommentoinnin.

Josie kirjoitti...

Hei Maria! Tosi mukavaa, että käyt kurkkimassa. Ymmärrän hyvin nuo keskeytykset, taitaa tyttärenne olla silloin vaativainen ;o)

Vieläkin huvittaisi tulla käymään... Saisinkohan jossain vaiheessa asuntolainaltani koottua matkarahat ;O) Ensi vuonna voisi löytyä vapaitakin.