torstai 30. lokakuuta 2008

Mittari


Minä sain eilen illalla uuden sykemittarin - tai siis käytetyn, mutta minulle uuden. Tämä uusi mittari korvaa vanhan ja hyvinpalvelleen mittarini, joka siis on edelleen täysin toimiva ja siirtyy seuraavalle käyttäjälle. Itse olen sitä käyttänyt muistaakseni noin neljä tai viisi vuotta. Nyt täytyy vaan tätä uutta mittaria opetella käyttämään - perusperiaatteet ovat samat kuin vanhassakin, mutta toimintoja ja hienouksia on enemmän. Näppäinlukko kuulostaa mielestäni todella hyvältä - moni harjoitus on minultakin jäänyt tallentumatta kun olen onnistunut tökkimään mittarin pois päältä esimerkiksi punnertamalla...

Eilen illalla kävin salilla, asahi stretch-tunnilla. Jumittuneet hartiat ja muutkin paikat saavat tuolla huomiota. Asahi on aika mukavaa, tekee todella hyvää esimerkiksi päätetyössä jumittuville hartioille. Lisäksi tuolla mieli lepää. Tänään onkin vuorossa reippaampaa menoa spinni-pumpissa. Eli ensin spinnaillaan puoli tuntia ja sen jälkeen tehdään normaali body-pump-tunti. Mukava yhdistelmä aerobista ja lihaskuntoa. Huomenna aamulla sitten 6.30 spinning - mukava aamuherätys!

Noihin punnerruksiin liittyen - ajattelin tässä ottaa tällaisen 100 punnerruksen haasteen vastaan. Tällä hetkellä ei kyllä vielä 100 punnerrusta putkeen onnistu, eli harjoiteltava on ja kovaa. Mutta jospa tuota kokeilisi ja katsoisi onnistuuko se kuuden viikon jälkeen ;o) Lähteekö joku tällaiseen haasteeseen mukaan?!

Ai niin, eilen kaunis aamu vaihtui vesisateiseen ja kylmään iltaan. Jopa räntää räiski kun lähdin töistä. Hyrrr... talvi tulee, täytyy vaihtaa talvirenkaat autoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä punnerrushaastetta EN ota vastaan! ;) Onnea uudelle härvelille!

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

Heh... Kiitokset onnitteluista. Tämäkin härveli on ostettu käytettynä kuten se edellinenkin silloin vuosia sitten.

Minussa on ripaus pientä hulluutta - näin naisihmisenä tuo punnertaminen ei ole vahvimpia alueitani ja tietenkin aiemmin kilpaakin urheilleena kiinnostaa onko tuo mahdollista ;o))) Toisaalta reippaasti voimaa yläkropassa voisi vähentää päätetyön usein mukanaan tuomia vaivoja. Punnerrus on kyllä hyvä kokovartaloharjoitus. Täytynee täällä raportoida haasteen etenemisestä.