keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Kiva päivä


Työpäivä meni nopeasti. Aamupäivällä sain "hyvää joulua"-tekstiviestin. Sain nimittäin vanhemmiltani joululahjaksi keltaista Teema-astiastoa, jota kerään. Nyt sain 12 kpl niitä uudempia isoja syviä lautasia. Keltaisen Teeman valmistushan loppuu vuoden lopussa. Siksi sain lautaset jo nyt - kävin itse hakemassa ne paikallisesta tavaratalosta ;O)

Muutenkin päivä jatkui "joulutunnelmissa", salilla oli avointen ovien päivä ja sain sieltä muutamia sporttilehtiä, rannekukkaron juoksulenkeille jne. ja kaiken kukkuraksi vielä tuollaisen kuvassa olevan hupparin, valkoisena. Tuon hupparin voitin kesän arvonnassa - naureskelinkin salilla, että hyvin olivat osanneet tilata minulle hupparin, se kun on aivan sopivan kokoinen. Tuntevat siis asiakkaansa. Kävin myös Asahi stretch tunnilla. Tekee todella hyvää tietokonetyöntekijälle ja mielestäni myös kaikille muille. Venyttelyn hyödyllisyydestähän on monenlaista mielipidettä - itselleni se ainakin on hyväksi, mutta jokainen päättäköön itse miten lihaksensa huoltaa. Uudet sykemittarit ovat aika hienoja, niitäkin tuolla tapahtumassa esiteltiin. Tiedän jo millaisen haluan jos joskus uuden päätän ostaa... Tai, jos vaikka sattuisi tuuri käymään arvonnassa, mistä sen tietää.

Ai niin, siitä pöydästä tuli kaupat. Ensi viikolla saan sen kotiin. Toivottavasti se on sopiva - kaunis se ainakin on kuvissa ja annettujen mittojenkin mukaan sen pitäisi olla ok.

Ei kommentteja: