perjantai 19. syyskuuta 2008

Uudet verhot


Ajattelin hommata makuuhuoneeseen uudet verhot talveksi. Löysinkin jo yhden kivan kankaan, ja olen mallia siitä roikutellut ikkunassa muutaman päivän. Hyvältä näyttää. Uudet verhot tuovat nyt sitten myös päiväpeiton tarpeen - sopivan löytäminen 180cm leveään jenkkisänkyyn vaan on hiukan hankalaa. 250cm leveä on kyllä postimerkki... No, täytyypä kuitenkin käydä katselemassa löytyisikö kangaskaupasta sopivaa kangasta uuteen päiväpeittoon. Ja tietenkään mitään ihan valtavia summia en haluaisi tuohon päiväpeittoon sijoittaa - mikä vaikeuttaa sopivan löytämistä huomattavasti.

Sängyn päätyä mietin kovasti - voi kyllä olla, että se jää vielä mietintämyssyyn. Sama vika yöpöytien kanssa. Jos haluan kaksi, niin niiden on oltava tosi kapeat, mikä tuo lisää haasteita.

Löysin myös kivat uudet kynttilänjalat olohuoneeseen. Kuva tulee kunhan ehdin ne kuvata. Jostain tämä sisustusinto aina putkahtaa ilmaan, ja silloinhan on jotain pientä muokattava uuteen uskoon.

Ai niin, eilen illalla tehtiin hieno iltalenkki meloen, reippaat 17 km ja aikaa kului 2 tuntia ja vartti. Ihmeteltiin matkalla tukinuiton merkkejä maisemassa ja katseltiin kauniita syksyn värejä. Lenkin jälkeen istuttiin sitten suunnilleen yhtä kauan laavulla nuotion ääressä kahvia keitellen ja makkaraa paistaen. Ihan normaali torstai-ilta, siis.

Ei kommentteja: