tiistai 23. syyskuuta 2008

"Puutarhuripukki" ja "Kotilo"


Tuolla Lahdessa näkemäni auto-vaunu-yhdistelmä oli todella hienosti laitettu. Sen omistaa Seppo Joki. Käytännössä vaunu on rakennettu suurin piirtein kokonaan uudestaan. Osien etsiminen on ollut haastavaa, ja osa osista onkin valmistettu alusta alkaen tätä projektia varten. Vaunussa on muuten osittain nouseva telttakatto - eli keittiöpäässä, oven viereisessä osassa vaunua on seisomakorkeus leiriytymisen aikana.

Yllä oleva kuva kyseisestä yhdistelmästä tositoimissa löytyi Suomen Steyr-Puch-kerhon sivuilta. Myös Kääpiöautoyhdistyksen sivuilla on kuvia autosta, ilman vaunua tosin.

Kyllä tuo yhdistelmä saa hymyn huulille!

Messuilla muuten oli myös "Kotilo" ja Saabi - kotilon kattona on vene, ja siinä on lasikuituiset taittuvat seinät. Ajon ajaksi seinät lasketaan alas, ja vaunusta tulee pieni ja matala - aika lailla telttaperäkärryn näköinen. Ajokuntoon laittamiseen menee kuulemma noin vartti ja siihen tarvitaan kaksi henkilöä. Kyseisen "Kotilon" venettä ei kuulemma ole käytetty, airotkin vielä puuttuvat. Naarmujen välttely onkin ymmärrettävää kun on hienon, kiiltävän pinnan nähnyt. Mainio pakkaus tämäkin - ja juttua tästä löytyy viimeisimmästä Caravan-lehdestä.

Hymy nousee huulille myös Kotilon liikkuessa maantiellä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt hymyilyttää.... :))

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

Hyvä juttu, niin pitääkin!