maanantai 29. syyskuuta 2008

Tukholma ja vaahteramatto




Tukholmassa on aina mukava käydä. Tällä kertaa ei käyty missään erityisissä kohteissa, mutta Barkarbyn outleteista löysin itselleni muutaman kivan neuleen ja purjehduskengät. Lisäksi tietysti keskustassa piti pysähtyä Design Torgetilla ja Åhlensilla - muutama uusi dekkari tarttui taas mukaan. Tällä kertaa ostin yhden äänikirjana, saa sitten pitkillä automatkoilla kuunnella. Kotipihassa odotti vaahteranlehtimatto pehmeänä ja kahisevana. Kyllä se syksy vaan on täällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...meillä lipaston laatikossa köllöttää risteilylahjakortti. Tarkoitus on piipahtaa sillä länsinaapuriin, jostain lehdestä luin mustan makean kaupasta, joka ehdottomasti pitää löytää. Nimittäin salmiakkifriikkinä se pitänee kuulua yleissivistykseen käydä kyseisessä paikassa ja ostaa vähän joka lajia..

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

Minun on aina säännöllisin väliajoin päästävä käymään Tukholmassa. Edes siellä asuminen ei poistanut mieltymystäni kaupunkiin. Lieneeköhän tuo mainitsemasi putiikki tämä: www.lakritsbutiken.se, sijaitsee St. Eriksgatan 99:ssä, Vasastanissa eli samassa paikassa kuin Chokladbutiken.

Anonyymi kirjoitti...

Maiskista vaan linkistä, pitää käydä tutkimassa...

-wiltteri-