torstai 21. tammikuuta 2010

Uusi kulkupeli


Tänään sain uuden uutukaisen kulkupelini pitkän odotuksen jälkeen. Oli haikeaa jättää vanha luotettava juhta, mutta kyllä tämä uusi on hohdokas... Oli kerrassaan kivaa ajella töihin ja nauttia uuden auton tuoksusta ja uuden auton tunnusta. Kyllä kelpaa kuljetella kajakkeja, suksia ja kaikkea muuta.

Pakkasesta olen kyllä sitä mieltä, että saisi hiukan laantua. Ei tässä kylmyydessä voi hiihtämään lähteä. Tosin töistä tullessani ihailin hienoja pystyhaloja - mistä lienevät johtuneet - siitä kylmyydestäkö? Valitettavasti kuvaa en saanut, sillä laturi on yhä hukassa... pöh!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kaara... kauniin värinen ;) Minä kiinnitän malliin ja väriin ekaksi huomiota, sitten mennään niihin merkkeihin ja ominaisuuksiin, jolla on oikeasti väliä, heh!

Marika kirjoitti...

Aurinko on kyllä saanut kaikenlaisia hienoja näkymiä aikaan nyt tammikuussa. Aivan uskomattoman kauniita auringonlaskuja ja -nousuja on ollut ja eräänä päivänä näin myös ihmeellisen kauniin sateenkaaren kirkkaassa auringonpaisteessa! :)

Vau, uusi auto!! Eikös vaan olekin ihana se uuden auton tuoksu! :)

Josie kirjoitti...

On se uuden auton tuoksu oikeasti ihana. Kiva on ollut ajella ;O) Mielettömän kaunista on ollut, vaikka kylmyys on ahdistanut. Täällä Sveitsissä ei ole aivan niin kylmä... onneksi!