lauantai 16. tammikuuta 2010

Piristystä lumen keskelle

 

Kamerani laturi on hukassa ja akku loppu. Olen silmissäni nähnyt mitä ihanimpia talvikuvia, mutta yhtään en ole saanut ikuistettua viime viikkoina, sillä en millään löydä laturia. No, olen varmaan jättänyt sen joululomalla reissun päälle - täytyy siis etsiä sieltä kun seuraavan kerran käy... Vaan millähän sitä kuvaisi ennen kuin laturi löytyy?! Tämä maksaruoho on kuitenkin pirtsakka kuva kesäiseltä purjehdusreissulta. Iloa talvipäiviinne ja minä jatkan laturin etsintää - vai olisikohan tässä tekosyy ostaa uusi kamera....?!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

:D Voisi olla hyvä tekosyy sille uudelle kameralle ;)

Tulee keväinen olo tuosta kuvastasi, ihanat värit, keltaiset kukat tummaa kalloita vasten.

Josie kirjoitti...

Joo, tekosyyt kunniaan. Ja pakko-osto tulee eteen jos ei laturi löydy viimeistään ensi viikolla. Haluan ainakin Sveitsissä kuvata ja reissu lähestyy... Mutta katsotaan, ei tuo laturi varmaan oikeasti kaukana ole, mutta se on vaan juuri nyt näkymättömissä. Ja löydyttävä sen on, muuten menee vesitiivis "rymykamera" hukkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos väriruiskeesta tähän päivään! ;D

Josie kirjoitti...

;O) Tänään aamulla kirjoittelin pitkät pätkät piiraiden leipomisesta. Sitten tuli blogspotin virheilmoitus ja kaikki oli kadonnut taivaan tuuliin - aivan kuten kamerani laturikin. Murphyn lakia, kai.