perjantai 27. marraskuuta 2009

Jotta en unohtaisi

 

Nuoret kirjoittivat elämänviisauksiaan seinälle viime kesänä. Kuvasin muutaman, ja tässä on niistä yksi. Kannattaa muuten ajatella asiaa - uskallatko sinä olla se, joka sinä olet?
Posted by Picasa

8 kommenttia:

EiMi kirjoitti...

Järkeileminen on tunneasioiden pohtimista.
Ei aina uskalla tunnustaa olevansa oma itsensä!

Sininen kirjoitti...

Minun arkistoistani löytyy muutamia vastaavanlaisia muisteloita, joiden viestiä elämästä ja minusta en saisi unohtaa. Samalla kun muistaisi olla minä ja vain minä. Siinä sitä onkin elämälle tehtävä!

SusuPetal kirjoitti...

Viisauksia, jotka on hyvä muistaa.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Elämä on muistamista.

Marika kirjoitti...

Omana itsenä on joskus vaikea olla, vaatii suurta rohkeutta ja uskallusta, kyllä sitä vaan välillä elää muiden ihmisten mukaan, ei itsensä. Tuo ajatus olisi kyllä tosi hyvä muistaa itse jokaisen. Kiitos Josie kun annoit ajattelemisen aihetta.

Huopalintu kirjoitti...

Aitous ja oman tien kulkeminen. On aika raskasta elää, jos täytyy yrittää olla jotain muuta mitä on! Hieno, ajatuksia herättävä "elämänviisausseinä"!

Josie kirjoitti...

Toisinaan olen itsekin ollut tilanteissa, joissa olen huomannut että kaikilla ympärillä olevilla on jonkinlainen intressi minuun. Tai siis tottakai on - ystävillä, työkavereilla, sukulaisilla, työnantajalla... Kun siinä sitten pitäisi tehdä valintoja eri asioiden välillä, on vaan jollain tavalla yritettävä löytää se oma tahto ja rauha. Lopulta vain itse voi tietää mitä haluaa, mutta se hukkuu helposti kaikkeen muuhun mitä maailmassa tapahtuu. Joskus ne oikeasti omat valinnat tosiaan vaativat sitä rohkeutta.

Wiltteri kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2010!!!!