torstai 6. elokuuta 2009

Reissukengät

 

Tulipas tässä mieleeni esitellä omat luottettavat reissukenkäni. Etsiskelin melko pitkään itselleni sopivia vaelluskenkiä ja päädyin lopulta näihin Meindlin Island Ladyihin MFS-vaahdolla ja naisten kapealla lestillä varustettuna. Nyt nämä ovat palvelleet minua reilut pari vuotta ja ovat vielä erinomaisessa pelikunnossa. Iloa riittää varmasti vielä pitkään. Reissukengät ovat nähneet maailmaa ja metsiä - sekä Suomessa että ulkomailla. Tämä kuva on otettu Islannissa muutama viikko sitten.

"Kengät pystyvät aikaansaamaan muutoksia, ne voivat hävittää menneisyyden ja luoda tulevaisuuden. Lähes koko historian ajan naisten kengät on pidetty piilossa, alushamepilvien ja pullistelevien krinoliinien alle kätkettyinä. Mutta vaikka ne olivat naisen vaatetuksen piilotelluimpia osia, ne samalla olivat ja ovat yhä kaikkein paljastavimpia. Silmät ovat sielun peili, mutta kengät ovat portti psyykeen."

Linda O'Keeffe: Kenkä - avokkaiden, saapikkaiden ja sandaalien kunniaksi. Kustantaja Könemann, 2005. Alkuperäinen teos Shoes - A celebration of Pumps, Sandals, Slippers & More, 1996.

Mitähän kenkäni kertovat minusta?
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Hiutale kirjoitti...

Nimim. "Myyn noita työkseni" suosittelisin lempeää vahausta uskollisille kulkupeleillesi, niin jaksavat palvella pidempään :).

Wiltteri kirjoitti...

Reissunainen! :)

-wiltteri-

Josie kirjoitti...

Hiutale: Kunnollinen puhdistus ja lempeä vahaus tulevat aina reissun jälkeen... hiekkapöly vaan saa vahatutkin kulkineet tuon näköisiksi aika nopeasti ;)
Wiltteri: Niinpä taidan olla!