tiistai 11. elokuuta 2009

Kesän kohokohtia


 

Tämä loikka oli aika hieno kokemus. Olin Islannissa Hvita-joella laskemassa koskia kumilautalla. Se oli hauskaa puuhaa - vesi oli raikkaat seitsemän astetta, mutta eihän se neopreenivarusteissa haittaa... Eteläeurooppalaiset ystäväni pitivät vettä silti aika lailla kylmänä. Samana aamuna olin loukannut varpaani (joka on vieläkin vähän kipeä), mutta kylmä vesi teki sille vaan hyvää. Toisin oli koskenlaskun jälkeen jacuzzissa... En suosittele lämmintä vettä jos varvas on sininen ja turvoksissa!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Islanti on varmaan ihana kokemus! Puhumattakaan tuollaisista koskenlaskuista kumilautalla. Toivottavasti sininen varvas on parantumaan päin!

Marika kirjoitti...

Lueskelin sun blogia vähän sieltä täältä, koska löytyi paljon minua lähellä olevia asioita ja löytyi 100 punnerruksen ohjelma! Minä itse tein tuota n. 8 viikkoa viime talvena työkavereiden (kaikki muut olivat miehiä) yllyttämänä :) Pääsin itse vähän reiluun 50 punnerrukseen tuossa 8 viikossa (lähtötaso suunnilleen sinun kanssa sama, 12 punnerrusta). Kaksi miestä saavutti sen 100 punnerrusta, toinen siinä kuudessa viikossa, toisella taisi mennä 7-8 viikkoa.

Kuinka sinun punnerrusten lopulta kävi?

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä tuossa loikassa kävi?? Veteen vaan, vai mitä häh? ;) Islantiin olisi hienoa päästä joskus, sen olen ehkä tainnut sanoa aiemminkin... no vaikka mihin olisi mahtava päästä, huoh!

Josie kirjoitti...

Marika: Kiva, että tulit käymään! Tule jatkossakin! Punnerusten kanssa kävi niin, että päädyin suunnilleen samoihin kuin sinäkin. Täytynee kokeilla vielä uudelleen...
Satu: Eipä loikassa sen kummempaa - 7m pudotus jokeen, hauska hyppy! Varvaskaan ei siitä pahastunut... Ja onneksi varvas alkaa olla kunnossa taas.