keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Mittaa, mittaa...

 

 

Marjatta Kurenniemen Varpusprinsessa- kirjassa on hauska satu tuhatjalkaisesta. Siinä Mittarimato saa selville, että tuhatjalkaisella onkin yksi jalka liikaa. Tilanteessahan ei sitten auta mikään muu kuin selvittää, mikä jalka on liikaa ja mitä sille voisi tehdä... Lainatkaapa itsellenne lukemista ;O) Joskus tekee hyvää ihan aikuisenkin lukea satuja ja pohtia niiden symboliikkaa.



Sain tämän tunnustuksen Huopalintu-blogin Trinalta. Mukana seurasivat seuraavanlaiset ohjeet:

Kopioi kuva ja liitä blogiisi
1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
3. Anna tunnustus seitsemälle
4. Linkitä nämä blogissasi
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Tässä nyt ne seitsemän asiaa minusta joita ette vielä tiedä:

1. Olen asunut ulkomailla kolmeen otteeseen.
2. Käyn laulutunneilla.
3. Olen rakentanut yhden kajakeistani itse.
4. Hienot kengät ovat ihania...
5. Autooni kertyy kilometrejä yli 30000 vuodessa.
6. Olen opetellut oikeasti hiihtämään aikuisten hiihtokoulussa (ei vain suksimista vaan hiihtoa...).
7. Hyvä viski on toisinaan paheeni.
Minäkin taidan olla kapinallinen ja annan tunnustuksen eteenpäin vain yhdelle blogikaverilleni, nimittäin Fresh-blogin Sonjalle.

3 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Mielenkiintoisia paljastuksia :) Tartuin heti tuohon kajakkiasiaan! Ihan itse rakentanut!!! Oletpa taitava! Olisipa kiva nähdä ja kuulla tuosta itserakennetusta ja muista kajakeista enemmän, -melontaihmisenä heti uteliaisuus iskee!

Josie kirjoitti...

Voisihan siitä rakentamisesta tänne jonkin pätkän laittaa ;O) Joissain kuvissa näkyvä punainen kajakki on se itse rakennettu. Katsellaanpa missä vaiheessa saisin tänne rakennusjuttua aikaiseksi!

Marika kirjoitti...

Hei Josie, täällä taas! :) Oli aika suuria teknisiä vaikeuksia joten jouduin olemaan ilman nettiä aika pitkään ja niiden myötä (tai käyttäjän ongelmien myötä?!) jouduin tekemään uuden blogin, koska entisen päivitys ei enää onnistunutkaan. Minut löytää jatkossa uudesta blogista, postauksia on peräti yksi!

Olipas mielenkiintoisia tunnustuksia! minäkin ihastelin Trinan tavoin tuota että olet tehnyt itse kajakin! Tuohon ei joka tyttö eikä poika pystyisikään!

Ja kiitos satu-vinkistä! Pitääpä käydä joku päivä kirjastossa :) Saduissa on usein hyviä ajatuksen aiheita myöskin aikuisille.